Catootje

Kraamgeschenk

Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau dat je zelf kunt samenstellen? Catootje is hét nieuwste babylabel voor unieke, duurzame en lokaal geproduceerde newbornkleding en accessoires. Alles wordt met liefde en zorg handgemaakt!

 

Newborn

De newbornsetjes zijn beschikbaar in één maat (50/56) voor 0-3 maanden. Geen baby zal hetzelfde dragen want bijna alle pakjes worden maar 1 keer in hetzelfde printje gemaakt. Het materiaal dat we gebruiken is superzachte jersey en daarom extra comfortabel.  Voor extra behaaglijkheid combineer je een newbornsetje met een wollen vestje en warm gebreide slofjes. De vestjes zijn gemaakt van een mixgaren en zijn wasbaar.

 

 

 

Popjes

Onze laatste aanwinst is het gelukspopje! In twee verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast kun je het popje personaliseren door er door ons een naam of geboortedatum op te laten borduren.

Hydrofiel

Ook heeft Catootje de mooiste hydrofiele doeken. Prachtige prints en elke keer weer anders. We hebben maat M (70x70) en L (100x100). Ideaal tijdens het voeden, verschonen en badderen.

 

We maken ook sensorybags en knisperdoekjes. De sensorybags zijn gevuld met natuurlijke materialen zoals macaroni, erwten en bonen. En ze zijn zo ontworpen dat je ze kunt wassen! Wel zo praktisch vinden wij!